KymLi: Kymenlaakson Urheilugaalan ajankohta vaihtuu

KymLi: Kymenlaakson Urheilugaalan ajankohta vaihtuu

Kymenlaakson Liikunta siirtää Kymenlaakson Urheilugaalan ajankohtaa. Tapahtuma oli tarkoitus pitää ensin 4.2.2022 Kouvolan Vaakunassa, mutta tapahtuma on siirretty pidettäväksi 1.4. 2022 samassa paikassa.

-Olemme päättäneet siirtää Kymenlaakson urheilugaalaa, jotta voimme järjestää sen mahdollisimman terveysturvallisesti. Haluamme, että Kymenlaaksolainen liikunta ja urheilu pääsisi juhlituksi myös poikkeusolosuhteissa ja sen vuoksi, emme tässä vaiheessa ainakaan peru juhlaa. Tapahtuman suunnittelussa seurataan ja noudatetaan tarkkaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita, tiedotti KymLi.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *