SAL kiväärin EM-näyttökilpailut Turku. Kisa 1: Aleksi voittoon- hyvin kävi uusi luoti

SAL kiväärin EM-näyttökilpailut Turku. Kisa 1: Aleksi voittoon- hyvin kävi uusi luoti

Peruuntuneiden EM-näyttökilpailuiden tilalla toteutettiin kiväärillä erillinen EM-näyttökilpailu potentiallisille kisaurheilijoille Turun Kupittaalla. Viikonlopuna aikana ammutaan kolme näyttöä, joista paras huomioidaan EM-näyttökisatulokseksi.

– Kiväärin näytössä ampuu vain 13 urheilijaa, olisin odottanut, että meiltä olisi pitänyt muutaman muunkin urheiljan olla viivalla, onhan vielä tämän jäkeen Viron näyttökisat jäljellä, ihmettelee Marko.

Ensimmäisen näyttökisan voitti Aleksi hyvällä tuloksella 628.4. Tämä tulos nostaa Aleksin keskiarvon yli EM-kisarajan ja käytännössä varmistaa EM-valinnan. Valintaraja on 625.6 ja Aleksin keskiarvo on tällä hetkellä 626.2.

– Lähdin ampumaan omaa ammuntaa. Ilmakivääri on kulkenut nyt tämän vuoden puolella tosi hyvin. Ja luotin omaa tekemiseen ja taktiikka ja oli aika helppo ampua vaikka jännitti jonkun verran. Tyytyväinen tulokseen, kertoi Aleksi.

10m kivääri tytöt:

 1. HEISKANEN Essi PiekSA 621.4
 2. ROSENLEW Alexandra ESF 621.1
 3. NENONEN Aino Hahlo 607.3

10m kivääri naiset:

 1. HYRKÄS Emmi Hahlo 623.8
 2. KUISMA Jenna KSF 621.8
 3. PALO Marianne IMAS 621.5
 4. VILJANEN Henna 617.4

10m kivääri miehet:

 1. LEPPÄ Aleksi HAS 628.4
 2. KOSKELA Riku SA 623.8
 3. KURKI Juho KaA 620.5
 4. LÅNGSTRÖM Serbastian KSF 618.4
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.