Leppä Viroon opettamaan uudet muuttuneet finaalit

Leppä Viroon opettamaan uudet muuttuneet finaalit

Marko Leppä esittelee Viron Ampumaurheiluliiton pyynnöstä vuoden vaihteessa voimaan tulleet sääntömuutokset ja uuden finaalit. Koulutus tapahtuu Männikun amnpumaradalla keskiviikkona 26.1.2022 klo 10.00 alkaen. Koulutus suunnattu Viron valmentajille ja tuomareille ja osa Viron ampumaurheilun hyväksi luettavaa valmennuskoulutusta.

-Vuoden vaihteessa lähes kaikki 10m finaalit muuttuivat. Entinen finaali, joka kesti noin 50minuuttia, on nykyään jaettuna kolmeen osaan, kahteen semifinaaliin sekä mitaliotteluihin, joiden yhteiskesto on noin 80-90 minuuttia. Paljon on myös yksityiskohtaisia muutoksia, kuten kiväärin finaalissa ei käytetä pöytiä ollenkaan. Nämä kaikki tulee tietää, sillä tammikuun loppulla Virossa järjestettävässä isossa Elva Open Air kisassa tullaan ampumaan uudet finaalit, joten olen osaltana varmistamassa tiedon siirron, kertoo Marko, joka toimii myös Elva Open Airin juryn jäsenenä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *