SAL:N EM-näyttötilanne LOPULLINEN ja spekulaatiot

SAL:N EM-näyttötilanne LOPULLINEN ja spekulaatiot

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.jpeg

SAL:n EM-näytöt on annettu ja lopullinen tuilanne on selvillä.

Pistoolissa tilanne on se, että kisakoneeseen varmuudella nousee vain Isokyrön Metsästys-ja Ampumaseuran Ella Hakala. Joonas Kallio onnitsui parhaiten viimeisessä näytössä, mutta Kallion keskiarvo jäi 2 pistettä valintarajan alle. Mikäli SAL aikoo käyttää talviolympialaisten yhteydessä mainittua positiivista valintarimaa, niin Kallio kannattaisi valita. -Koska kyseessä on kaksi meidän tulevaisuuden mahdollista menestyjää, niin kehottaisin miettimään asiaa jopa niin, että Hakala ilmoitettaisiin naisten sarjaan. Hakalalla junioreissa mahdollisuus finaaliin, mutta siltä miettisin naistensarjaa, sillä Hakala sekä Kallio pääsisivät ampumaan yhdessä myös mixed teamin. Molemmille urheilijoille kansainvälinen kova kokemus antaisi enemmän eväitä tulevaisuuteen.

Pistoolissa tuskin muita tullaan edes harkitsemaan.

Kiväärillä on neljä varmaan.  Emmi Hyrkäs, Viivi Kempin, Riku Koskela  ja Aleksi.

Jos SAL:n rima on positiivinen, koneeseen nousevat myös Alexandra Rosenlew, Essi Heiskanen, Marianne Palo, Sebastian Långström ja Lauri Syrjä.

Rosenlew on näistä lähinnä. Laskennassa on yksi keskiarvoa selvästi heikentävä tulos ja kaksi keskiarvon ylitystä. Heiskasella on ylitys ja näillä kolmella olisi onnistuessaan ehdottomasti finaalimahdollisuus joukkuekilpailussa. Sama koskee myös miesten joukkuetta, vaikkka Långström ei parhaaseen yltänytkään näytöissä. Palon ( kaksi ylitystä) valinnalla Suomi saisi kaksi mixed teamia, joista molemmilla on mahdollisuus finaaliin, ennakkoasetemissa paremmalla (Hyrkäs/Leppä) jopa mitaleille.

Jäämme jännittämään valintoja.

Tilanne viimeisen kotimaan näytön jälkeen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *