Leppa.fi huippu-urheilijaleiri käynnistyy huomenna Kisakalliossa

Leppa.fi huippu-urheilijaleiri käynnistyy huomenna Kisakalliossa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kisakallio_logo_ilmanslogania.jpg

Leppa.fi järjestää tulevana viikonloppuna huippu-urheilijaleirin Kisakallion Urheiluopistolla. Leirin on tarkoitus helpottaa urheilijoiden valmistautumista EM-kisoihin sekä opettaa heille vuodenvaihteessa tulleet uudet finaalit. Leirille on valittu 16 urheilijaa, kahdeksan sekä pistooli-, että kivääriampujaa.

-Tällä kokoonpanolla pääsemme toteuttamaan ammunnat niin, että kaikki urheilijat etenevät joko semifinaali ykköseen tai kakkoseen ja siitä edelleen finaaleihin. Myös mies/naisjako on 50-50, joten harjoittelemme myös uusittua mixed team kisaa. Olin viime viikolla Virossa opettamassa nämä asiat ja sain myös uunituoreet päivätykset käyttööni ISSF:n videokokouksesta, joita ei ole vielä missään, mutta ovat käytössä esimerkiski EM-kisoissa, joten Kisakallioon saapuvat huippu-urheilijat tulevat saamaan erittäin hyvän paketin tietoonsa, kertoo leirin johtajana toimiva Marko.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *