Leppa.fi huippu-urheilijaleiri. IP ja IK Semifinaalit, mitali-ja kultaottelut. Kallio ja Leppä kultiin, Tuulevi Suomus yllätti hopeallaan.

Leppa.fi huippu-urheilijaleiri. IP ja IK Semifinaalit, mitali-ja kultaottelut. Kallio ja Leppä kultiin, Tuulevi Suomus yllätti hopeallaan.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kisakallio_logo_ilmanslogania.jpg

Leppa.fi huippu-urheilijaleiri huipentui sunnuntai-iltapäivällä ammuttuihin semifinaaleihin, mitaliotteluihin sekä kultaotteluun. Ilmoittautumisineen huipennus harjoitus kesti 1h50min, kuten kansainvälisissä tapahtumissakin. Tiivis aikataulu ei olisi ollut mahdollista toteutaa ilman Teijo Kimpimäen nopeaa tietojenkäsittelyä. Exel-pohjainen tulospalvelu toimi täydellisesti.

Pistoolin kultaotteluun etenivät Esa Savola ja Joonas Kallio. Kallio hallitsi finaalia suvereenisti, lyöden Savolan 17-3. Sen sijaan kiväärin kultaottelussa Aleksi Leppä oli aluksi tiukilla nuoren Tuulevi Suomuksen kanssa. Suomus johtikin kisaa alkuvaiheessa 6-4. Kulta kuitenkin Lepälle 16-6.

Tulokset:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.