krüger yhteistilaus toteutetaan ennen hintojen korotusta

krüger yhteistilaus toteutetaan ennen hintojen korotusta

Nyt kannattaa suunnata katse kesään ja omiin tauluvarantoihin ja ehkäkin tilata Krügerin tuotteita isompikin määrä. Reiluna kumppanina krüger ilmoitti, ettei ole nostanut hintojaan kahteen vuoteen, mutta aikovat korottaa yli 10% 1.4. alkaen.

Leppa.fi ja Krüger yhteistyössä mahdollistavat huipputarjouksen. Krüger myy tuotteet samalla hinnalla kuin se myy ne Saksassakin ilman lähetyskuluja Suomeen. Leppa.fi kokoaa seurojen ja muiden toimijoiden tarpeet ja tekee yhteistilaukseen. Kun tilatut tuotteet saapuvat Haminaan, voi asiakkaat noutaa tuotteensa tai Leppa.fi toimittaa tuotteet Matkahuollolla. Myös toimitukset kisapaikolille eri puolelle Suomea ilman mitään kotimaan lähetys- tai kuljetuskustannuksia, on mahdollista toteuttaa.

Toimi seuraavasti: 

  1. Lataa Krügerin ilmainen katalogi osoitteesta ja tutustu Krügerin tarjontaan: https://targets.krueger-shops.eu/ 
  2. Valitse haluamasi tuote esim: 

Universal paper roll for Electronic Scoring Systems 

specially coated paper, printed black on one side, Lenght: 40 m, Width: approx. 90 mm    

6600 –               1 roll roll           7.56€ TÄMÄ ON HINTA SAKSASSA ILMAN ALV:a                   

Bulk pack with 10 rolls  6600/10 – pack with 10 pcs.  piece  63.03€  TÄMÄ ON HINTA SAKSASSA ILMAN ALV:a  / 10kpl 

 from 6 packs with 10 pcs. piece    54.62   65.00 Inner core: 12 mm with adapter (SIUS), 25 mm without adapter (Polytronic/SPIETH/HÄRING/ INBAND). 

Yhden kappaleen hinta on ilman ALV:ia 7.56€. Tähän summataan Suomen ALV 24%. Mikäli useampi tilaaja ottaa tuotetta laatikollisen (63.03€/ 10kpl+ALV niin saamme tuotteen hintaan 54.62€+alv 

3. Kokoa kaikki tilaamasi tuotteet, tuotenumerot ja määrä listalle, johon lisää myös omat yhteystiedot ja laskutusosoitteen, sekä toivomuksen tuotteiden toimittamisesta/ noutamisesta. 

4. Lähetä lista teidän tarvitsemistanne tuotteita mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.02. 2022 mennessä, jolloin illalla yhteistilaus lähetetään Saksaan. Saamme tuotteet Suomeen viikon maaliskuun, mikäli ongelmia ei ilmene. 

5. Leppa.fi laskuttaa tuotteet ja sopii tarkat toimitustiedot. 

6. Mikäli teillä on kysymyksiä yhteistilauksesta, niin lähetä sähköpostia info@leppa.fi tai soita 040 5105323 / Marko. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *