ISSF WC Kairo Egypti. Sääntöpäivitykset ohjelmassa

ISSF WC Kairo Egypti. Sääntöpäivitykset ohjelmassa

Vuoden ensimmäinen luotijajien maailman cup Egyptin Kairossa ammutaan 26.2.-8.3. Kilpailuun on ilmoittautunut yli 500 urheilijaa 60 maata.

-Moni urheilija haluaa tutustua kisaratoihin, koska siellä ammutaan ensi syksyllä maailmamestaruuskilpailut. Kun tutkii osallistujalistaa, pistää silmään joidenkin maiden vähäinen urheilijamäärä. Esimerkiksi Ruotsista osallistuu vain 5 urheilijaa, mutta isot urheilijamäärät osallistuvat mm Vvenäjältä, Italiasta, Itävallasta, Bahrainista , Saksasta ja yllättäin USA:sta, josta osallistuu 14 urheilijaa, kertoo Marko.

Kairon maailmancup on tarkeä kilpailu, jolla on pitkäaikaiset vaikutukset, sillä siellä tehdään vielä säätöjä 1.1.2022 voimaan tulleisiin uusiin finaaleihin ja niiden sääntöihin. Kairon jälkeen ISSF tekee muutokset niin, että niillä muutokilla ammutaan mm EM-kisat Norjassa ja kaikki kisat sen jälkeen aina Pariisin olympialaisiin asti. Sius Ascor on luvannut laukaista uuden Sius Rankin Kairon muutosten jälkeen.

Suomesta kilpailuun osallistuu seitsemän ampujaa, kaksi pistooliin ja viisi kivääriin.

Suomen joukkue

Kivääri
KOSKELA Riku P-HA

LEPPÄ Aleksi HAS

LÅNGSTRÖM Sebastian KSF

PALO Marianne IMAS

VILJANEN Henna KSF

Pistooli

HAKALA Ella IMAS

KALLIO Joonas SUA

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *