ESC: Kesä EM-kisat samaan aikaa, kuin olisivat olleet Moskovassakin

ESC: Kesä EM-kisat samaan aikaa, kuin olisivat olleet Moskovassakin

ESC on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan ESC:n johto on hyväksynyt ISSF:n presidentin Vladimir Lisinin ehdotuksen siirtää pois Venäjältä. ESC aikoo löytää toisen järjestäjän, joka toteuttaa kisat ennalta suunniteltuun aikaan 15.-30.8.2022.

-Ei Euroopassa ole montaakaan paikkaa, jossa nuo kisat voitaisiin järjestää. Ongelmaksi muodustuu varsinkin 300m lajit. Radat, joilla on hyvät mahdollisuudet valmiina, ovat Osijek Kroatiassa, jossa oteltiin viime vuonna, Ranskan uudehko ampumakeskus Châteauroux tai Las Gabiaksen keskus Granadassa, Espanjassa. Muihin täytyisi jotain rakentaa. En olisi kauhean hämmästynyt, jos taas metäisiin Osijekiin, arvoi Marko.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *