Liikkuva maali ammutaan Norjassa poisotto huhuista huolimatta

Liikkuva maali ammutaan Norjassa poisotto huhuista huolimatta

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-3.jpeg

Leppa.fi saaman tiedon mukaan Norjan EM-kisojen järjestelytoimikunta oli pohtinut liikkuvan maalin kisojen jättämistä pois EM-kisaohjelmasta, mutta he päätyivät kuitenkin järjestämään lajit, vaikka sääntömääräistä vähimmäismäärää ei olekaan tulossa.

– Kyllä kisat ammutaan myös liikkuvassa maalissa. Ilmottautumisten päättyessä, oli riittävästi maita ja osallistujia mukana, vaikkei enää olekaan Venäjän jäädessä pois. Ukrainan osallistumisesta ei ole tietoa, vahvistaa kisojen Tekninen Delegaatti Pekka Kuusisto.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *