ECH2022 Hamar Norja. Ennakko ja kuvat

ECH2022 Hamar Norja. Ennakko ja kuvat

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kuva1-300x197.jpg

Tänään ammutaan viimeiset WSPS EM-kisojen lajit Norjan Hamarissa. Viikinkilaivassa ammutut para-kisat päättyvät ja 10m EM -kisat alkavat. Viikinkilaiva tarjoaa hulppeat puitteet. Paraurheilijat tuotiin bussilla rakennuksen sisään. Tänne on rakennettu yhteen riviin 96 ampumapaikkaa, jonka takana on jatkuvassa käytössä 30 paikkaa 10m pistoolille ja 30 paikkaa 10m kiväärille epäviralliseen harjoitteluun. Urheilija voi varata radan käyttöönsä tunniksi kerrallaan. Tämän lisäksi samassa linjassa on WSPS finaalirata, joka puretaan tänään viimeisen finaalin jälkeen. Sen tilalle tulee neljä liikkuvan maalin rataa. Finaalirata siirretään Scandic hotelliin, jonne kaikki finalistit huoltajineen ja valmentajineen kuljetetaan aina peruskilpailun päätyttyä. ESC on päättänyt, jos peruskisahallissa ei voida ampua finaaleja niin ettei käynnissä oleva peruskilpailu tai finaali häiriinny, tulee finaali ampua eri paikassa.

Norjan Ampumaurhheiluliiton puheenjohtaja Håvard Larsen esitteli ylpeänä järjestelyjä.
Peruskilpailurata
Peruskilpailurata, 96 -paikkainen
Kilpailuiden tekninen delegaatti Pekka Kuusisto (vas,) ja juryjen puheenjohtaja Jair Davidovitz Istaelista.
WSPS finaalirata ja palkintojen jako. Tämän tilalle tulee 10 RT radat
Tänän alkaa rakentumaan finaalirata
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.