Leppä: Päätös kisojen aikataulumuutos on hyvä asia Suomessa järjestettäviin PM-kisohin

Leppä: Päätös kisojen aikataulumuutos on hyvä asia Suomessa järjestettäviin PM-kisohin

Suomen Ampumaurheiluliitto on järjestämässä Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Kouvolan Tyrrin ampumaurheilukeskuksessa ja Orimattilan haulikkoradoilla 3.-7.8.2022. Kisat oli tarkoitus järjestää ensin vuonna 2020 ja 2021, mutta molemmat tapahtumat siirtyivat koronan takia tälle vuodelle.

PM-kilpailuiden järjestelytoimikunta on juuri julkaissut kutsun PM-kisohin kaikille virallisille PM-maille (7 maata) sekä Fär-saarille. Kisakutsu on julkaistu eilen, 4.4.2022.

-Tämä aikataulumuutos on hyvä. Olen keskustellut eri maiden puheenjohtajien ja pääsihteerien kanssa Norjassa ja jos oltaisiin ammuttu EM-kisat suunniteltuna aikana, eivät kaikki maat olisi lähettäneet parhaita miehistöjään kisoihin, EM-kisojen läheisyyden takia. Nyt tehty päätös muuttaa tilannetta, ja uskon, että tulemma saamaan Suomeen kaikkien maiden huiput, kertoo PM-kilpailuiden johtajan toimiva Marko.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *