Puolustusvoimat ei järjestä Sotilas PM-, eikä Sotilas SM-kisoja 2022

Puolustusvoimat ei järjestä Sotilas PM-, eikä Sotilas SM-kisoja 2022

Panssariprikaatin piti alkuperäisen suunnitelma mukaisesti järjestää vuoden 2022 Sotilaiden PM-kilpailut 25m, 50m ja 300m ammunnan ratalajeissa sekä maastoammunnassa 12.-16.9.2022. Lisäksi samana viikon ohjelmassa olisi ollut myös Sotilas-SM-kilpailuiden järjestäminen. Maailmanpoliittisen tilanteen takia Maavoimat esitti, ettei kilpailuita järjestettäisi. Pääesikunta hyväksyi päätöksen.

Marko toimi suunnittelussa teknisenä neuvonantajana. -Meillä oli järjestelyt jo hyvässä mallissa ja ampumaurheilun parhaimmat osaajat olivat tulossa kertausharjoituksiin sinne. Harmittaa suunnattomastai, sillä Panssariprikaatissa oli erittäin hyvät suunnitelmat ja henki kisojen läpiviemiseen, kertoi Marko.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *