inside the games: Pariisi vahvisti ampumapaikan muutokset

inside the games: Pariisi vahvisti ampumapaikan muutokset

inside the games kirjoittaa 22.6. artikkelissaan, että Pariisi muutaa vuoden 2024 ampumapaikkaa. Alunperin ampumaurheilu piti olla Seine-Saint-Denisissa, mutta Paris 2024 -tapahtuman järjestäjät ovat vahvistaneet, ettei ammunta tapahdu Seine-Saint-Denisissa, jonne nyrkkeilyn alkuerät siirretään.

Uutena vaihtoehtona on väläytelty Ranskan uutta ampumaurheilukeskusta Châteaurouxia. Tämä valinta veisi jo toisen urheilulajin pois Pariisista tai sen lähialueilta. Raportit siitä, että kuuluisan ranskalaisen näyttelijän Gérard Depardieun kotikaupunki Châteauroux voisi isännöidä ampumaurheilua, ilmestyi ensimmäisen kerran tammikuussa. Mutta Pariisin vuoden 2024 maaliskuussa annetussa lausunnossa sanottiin sitten, että kaupunki ”ei ollut vaihtoehto” ja että suunnitelmat etenevät La Courneuvessa.

Olisi myös ollut riski, että hanke viivästyy. Seine-Saint-Denis on Ranskan köyhin departementti ja odottaa perintöetuja Pariisista 2024.

Lue alkuperäinen artikkeli:

https://www.insidethegames.biz/articles/1124770/paris-2024-shooting-boxing-venues

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *