300m EM Zagreb, Kroatia. Suomen joukkueen varusteet hukassa. Vakiokivääri ainakin jää väliin.

300m EM Zagreb, Kroatia. Suomen joukkueen varusteet hukassa. Vakiokivääri ainakin jää väliin.

Kroatia järjestää 300m EM-kilpailut Zagrebissa 25.-30.7.2022. Kisat siirrettiin Zagrebiin, kun Moskovan EM-kisat peruuntuivat Ukrainan sodan takia eikä Wroclawissa, jossa ammutaan 50m EM-kisat myöhemmin, ole ratoja 300m:n kisoihin.

Suomen joukkue lensi Kroatiaan varhain maanantaiaamuna ja huomasi heti paikalle saapuessaan, ettei heillä ole varustelaukkuja. Münchenin kautta Lufthansalla lentänyt Suomen joukkue odotti varusteitaan saapuvaksi seuraavalla lennolla, mutta niitä ei tullut. Tiistaiaamuna piti tulla sitä seuraavan lennon, mutta se oli peruttu, joten 1,5 tunnin kuluttua alkava 300m vakiokiväärin PET ja klo 13.25 Suomen aikaa ammuttava 300m vakiokiväärin 3×20 laukauksen kisa jää Suomen joukkueelta väliin.

300m:n vakiokiväärin hallitsevana maailmanmestarina, Aleksi olisi ollut kova tekijä myös EM-kisoissa. Mikäli varusteet eivät saavu tänään, jää myös väliin huomenaamulla ammuttava 300m 3 x 20 laukauksen vapaakiväärinkisa ainakin Henna Viljaselta, jonka pitäsi ampua naisten sarjassa klo 10.25. Miehet ampuvat vapaakiväärin huomenna klo 13.15.

Suomen joukkue:

AUTIO Juho OMAS

KURKI Juho KaA

LEPPÄ Aleksi HAS

VILJANEN Henna KSF

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *