PM-kisat Kouvola, Orimamttila. Kisat alkavat keskiviikkona. Ennakko

PM-kisat Kouvola, Orimamttila. Kisat alkavat keskiviikkona. Ennakko

Suomen Ampumaurheiluliitto järjestää Kouvolan Tyrrissä ja Orimattilassa ampumaurheilun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 3.-7.8.2022. 10m, 25m, ja 50m lajit ammutaan Tyrrissä ja lähellä olevassa Utti-hallissa, kun taas haulilajit ammutaan Orimattilassa. Kilpailuihin osallistuu kaikkiaan kahdeksan maata, kaikki Nordic Shooting Regionin jäsenmaat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Iso-Britannia ja Viro, sekä erikseen kutsuttuna Färsaaret. Kilpailemaan on ilmoittautunut kaikkiaan 215 urheilijaa aikuisten ja nuorten sarjoihin.  

-Kilpailut oli alkujaan tarkoitus järjestää jo vuonna 2020, mutta ne peruttiin kahdesti koronan takia. PM-kisat toimivat hyvänä valmistautumisen urheilijoille, jotka kisailevat kuukauden kuluttua ammuttavissa EM-kisoissa Puolassa, kertoo kilpailunjohtajana toimiva Marko.  

Lisätietoa kisoista on nähtävissä Nordic Shooting Regionin sivuilla:

https://www.nordicshootingregion.com/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *