SAL: Ville Häyrisestä uusi valmennuksenjohtaja. -Uskonmies leipäpapin sijaan

SAL: Ville Häyrisestä uusi valmennuksenjohtaja. -Uskonmies leipäpapin sijaan

Suomen Ampumaurheiluliitto on julkaissut jo pidemmän aikaa tiedossa oleen uuden valmennuksenjohtajan nimen. Ville Häyrinen on Heinolassa asuva liikkuvan maalin lajivalmentaja pitkältyä ajalta. Leppa.fi saamien tietojen mukaan pestiä olisi hakenut 6 henkilöä.

-Villellä on kaikki edellytykset uuteen tehtävään. Ville on sydämeltään ampumaurheilija, eikä mikään leipäpappi. Villen tietänyt ampumaurheilusta on pitköäaikaista ja hänellä on näkemystä myös pitkältä ajalta, kunka tätä tehtävää ei tule täyttyy. Sen verran on esimerkkejä, jotka ovat koskettaneet läheltä. Uskon Villen panostavan nuoriin, kuten tulevaisuuden varmistamiseksi tuleekin. Tähän tehtävään kukaan on tuskin tullessaan valmis, ei Villekään, mutta tulevaisuus ja valmennuksenjohtajan panostus näyttää riittääkö kynnet. Uskon ja toivon niin. Arvelen myös, että Ville tulee saamaan hyvää tukea työssään eri lajiryhmilta.

Leppa.fi tiimi onnittelee Villeä valinnasta ja toivottaa tsemppiä uuteen tehtävään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *