Pohjoismaiden mestaruuskilpailut. Kouvola ja Orimattila. Kuvat valmisteluista ja ohjelmat

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut. Kouvola ja Orimattila. Kuvat valmisteluista ja ohjelmat

Suomen Ampumaurheiluliitto järjestää Kouvolan Tyrrissä ja Orimattilassa ampumaurheilun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 3.-7.8.2022. 10m, 25m, ja 50m lajit ammutaan Tyrrissä ja lähellä olevassa Utti-hallissa, kun taas haulilajit ammutaan Orimattilassa. Kilpailuihin osallistuu kaikkiaan kahdeksan maata, kaikki Nordic Shooting Regionin jäsenmaat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Iso-Britannia ja Viro, sekä erikseen kutsuttuna Färsaaret. Kilpailemaan on ilmoittautunut kaikkiaan 215 urheilijaa aikuisten ja nuorten sarjoihin.  

Osa kilpailijoista on jo saapuneet kisapaikoille ja britit kävivät valmentajiensa johdolla tutustumassa tänään suorituspaikkoihin Utissa. Utti-halli, jossa ammutaan 10m lajit, rakennettiin maanantain ja tiistaina aikana sellaiseen kuntoon, että keskiviikkona päästään ampumaan harjoitukset.

Utti-Hallin valmestelut ovat hyvässä vauhdissa puolilta päivin.

-30 Sius taululaittetta tuli Etelä-Saimaan Ampujilta, jotka asetettiin Kuusankosken Ampujien seiniin. Finaalilaitteet, myös Sius, tulivat puolestaan Jalasjärven Ampujilta, kertoo kilpailunjohtajana toimiva Marko.

Olemme melkein valmiit!

Kisojen eräluettelot on nähtävissä Siuksen Result Servicen pääsivulla:

http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=7d7729ae-25c0-4eb4-9bed-c96837bf4400:

Vaikka sinne on ennakoon syötetty joukkuekilpailun sekä mixed teamin osallistujia, nimeävät joukkueiden johtajat ne vielä ennen kisatapahtumaa erikseen.

Päiväohjelmat:

Keskiviikko:

Torstai:

Perjantai:

Lauantai:

Sunnuntai:

Lisätietoa kisoista on nähtävissä Nordic Shooting Regionin sivuilla:

https://www.nordicshootingregion.com/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *