25m Lapua European Cup Laško Slovenia. Isopistoolin lopulliset finaalipaikat. Parhiala perui paikkansa jonotuslistan kärjestä

25m Lapua European Cup Laško Slovenia. Isopistoolin lopulliset finaalipaikat. Parhiala perui paikkansa jonotuslistan kärjestä

Viimeinen 25m Lapua European Cupin isopistoolin osakilpailu on ammuttu. Kaikki 20 paikkaa ovat selvillä. Viimeiset paikat saivat: Tsekin Tomas Tehan, Latvian Lauris Strautmanis ja Ranskan Patrice Duviel ja Florian Fouquet. Suomea finaalissa isopistoolilla edustaa Teemu Lahti, joka sai paikan Tallionnan osakilpailussa.

Jonotuslistalla, mikäli jotkut lähtijät peruvat osallistumisen, viidentenä isopistoolilla ja ensimmäisen vakiopistoolilla oleva Jan Parhiala ilmoitti ettei aio osallistua finaaliin, vaikka pääsisi. Finaali ammutaan Lissabonissa 23.-25.9.2022. Finaalissa Marko on teknisenä delegaattina ja samalla ESC:n edustajana.

Tilanne ja jonotuslista ennen viimeistä vakiopistoolikisaa:

Kuvassa Slovenian kisajärjestäjät. Kuva Andrej Brunsek.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *