Padasjoki järjesti kultakahvituksen, Marille ja Laurille stipendit

Padasjoki järjesti kultakahvituksen, Marille ja Laurille stipendit

Kooltaan pieni, mutta urheilusydämeltään suuri Padasjoen kunta Päijät-Hämeessä, järjesti maanantai-iltana kahvitilaisuuden Maakesken Rientolassa, muistaessaan kahta menestynyttä kuntalaista. EM-kultaa 40 -vuotiaiden naisten klassisessa penkkipunnerruksessa voittanut Mari Engberg ja PM-kisojen mitalirohmu, kaksi kultaa ja kolme pronssia voittanut Lauri Syrjä, saivat kumpikin 500 euron stipendit.

Padasjoen kunnanjohtaja Kati Yrttiaho (vas.) palkitsi Mari Engbergin ja Laurin, oikealla Padasjoen hyvinvointijohtaja Pauliina Koskela.

Stipendit luovutti Padasjoen uusi kunnanjohtaja, vasta kolmeviikkoa virassa ollut kauppatieteen maisteri Kati Yrttiaho, joka piti lämminhenkisen puheen, jossa kertoi urheilijoiden saavutuksista ja tekijöistä menestyksen takana. Tilaisuuden arvostusta ja arvokkuutta lisäsi se, että paikalla olivat myös Padasjoen kärkipoliitikot, kunnanvaltuuston- ja hallituksen puheenjohtajat Heikki Toivonen ja Antti Räsänen, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Eeva-Riitta Kusmin sekä hyvinvointijohtaja Pauliina Koskela.

Hyvistä tarjoiluista olivat nauttimassa myös Laurin äiti, isä ja veli, sekä Laurin ensimmäinen valmentaja Tauno Lindström ja ystäviä sekä väkeä Laurin edustamasta Asikkalan Ampumaseurasta.

Tauno Lindström (vas.), joka toimi Laurin ensimmäisenä valmentajana, on tehnyt erittäin hyvää nuorisotyötä Asikkalan Ampumaseurassa. Keskellä juhlakalu Lauri, vierellään valmentaja Marko. Kuva Risto Hannola.

-Arvostan suuresti tapaa, jolla Padasjoki muisti urheilijoitaan. Padasjoen johto ymmärtää hyvin, minkä satsauksen urheilijat ovat tehneet menestyksensä eteen, sanoo Marko.

Tilaisuuden herkullinen juhlapäytä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *