Leppa.fi sai toistakymmentä huippuerää Saksasta

Leppa.fi sai toistakymmentä huippuerää Saksasta

Leppa.fi on saanut toistakymmentä erää kilpaluoteja pitkän odottelun jälkeen. Marko kävi testaamassa muutaman huippu-urheilijan aseet perjantaina. – Löysin yhdelle MJ-ampujalle kolme erää, jotka olivat parempia, kuin hänen aiemmat luodit. Urheilija oli todella tyytyväinen, kuten minäkin, sanoi Marko.

Näitä luoteja voi hankkia vielä vanhoilla hinnoilla tämän ja ensi kuun ajan, jonka jälkeen hinnat nousevat 50 senttiä rasialta. – Testaa itse paketti on matkalla asiakkaalle, mutta pääsen laittamaan ensi viikon lopussa paketin liikkeelle, jos joku halua itse testata, sanoo Marko ja jatkaa, että Haminaan pääsee testiin viikosta 38 alkaen, kun palaan EM-kisoista.

Match Heavyn (yllä) ja Match Lightin (alla) hinnat eivät toistaiseksi nouse.
Huippusuosittu ilma-asekoulu- ja harrasteluoti Sport, säilyttää tarkkuutensa ja hintansa.

Varauksia testaukseen ja testipakettivarauksia voi jo tehdä sähköpostilla info@leppa.fi

Katso lisää:

Suomenkin ykkösluodiksi nousseiden Finale matchien Heavy ja Light, hinnat nousevat nousevat 50 senttiä rasialta 1.11.2022 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *