EM-Kilpailut Wroclaw Puola. 50m kivääri makuu miehet. Aleksi 12. ampui samalla hihnalla

EM-Kilpailut Wroclaw Puola. 50m kivääri makuu miehet. Aleksi 12. ampui samalla hihnalla

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-5.png


Aleksin tapauksen käsittely on edelleen kesken. Suomen kiväärin päävalmentaja Leif Steinar Rolland jatkaa prosessia ja hakee päätöstä asialle, kirjoittamalla ISSF:n eri komiteoihin. Aleksi oli eilen vetoomusjuryn kuultavana ja Suomen joukkueen annettiin jatkaa koko loppukisojen ajan samoilla hihnoilla, kuitenkin niin, että urheilijoiden tulisi huolehtia siitä, että ne ovat mahdollisimman päällekäin. Aleksi ampui 60 laukauksen makuukisan samoilla säädöillä kuin ennenkin tuomariston puuttumatta asiaan.

Tuomariston virhettä ei ole julkisesti myönnetty, eikä sitä tulla myöntämäänkään, mutta voidaan kysyä, miksi sitten suomalaisten annetaan ampua loppukisat noilla hihnoilla, jos ne olivat eilen laittomat?

Aleksia syytettiin eilen epäurheilijamaisuudesta, koska hän käytti tuomariston mukaan laitonta hihnaa, mutta kivääri jury osoitti itse epäurheilijamaista käytöstä puuttumalla asiaan vasta koesarjan viimeisellä minuutilla, näin varmistaen, ettei kisaa voida ampua.

Kiväärin juryssä toimiva suomalaisjäsen, jolla maajoukkueen mielestä on paljon pelissä tapauksen hämmentämisessä, on saanut valtavaa krittiikiä ja hänen vetäytymistä tuomaritoiminnasta ajataan klansallisen edun nimissä.

50m kivääri makuu miehet: 1. LOCHBIHLER Jan SUI 627.2
 2. RIZOV Anton BUL 626.6
 3. CLAUSSEN Simon NOR 626.5 RPO
 4. DUERR Christoph SUI 626.5
 5. PENI Istvan HUN 626.3
 6. HEGG Jon-Hermann NOR 626.0
 7. SÖDERLUND Emanuel SWE 625.5
 8. PRIVRATSKY Jiri CZE 625.3
 9. GIRULIS Karolis LTU 625.3
 10. JANY Patrik SVK 625.2
 11. SUKHORUKOV Yuriy UKR 625.1
 12. LEPPÄ Aleksi FIN 624.8
 13. OLSEN Steffen DEN 624.7
 14. KOWALEWICZ Maciej POL 624.6
 15. ROMANCZYK Daniel POL 624.5

19. KOSKELA Riku FIN 624.1

Sarjaan osallistui 61 ampujaa

Virallinen tulosluettelo:Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-4.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *