Suomi sai tiedon, samalla hihnalla voidaan ampua Kairossa

Suomi sai tiedon, samalla hihnalla voidaan ampua Kairossa

Leppa.fi saaman tiedon mukaan, Suomi olisi saanut vahvistuksen vahvasti arvostetulta, että korkealla tasolla Kairon MM-kisoissa työskentelevältä ISSF päättäjältä, että Suomen joukkue voi kilpaililla samoilla kiväärihihnoilla, jotka joutuivat diskriminalisoinnin kohteeksi EM-kilpailuissa toissa viikolla Puolassa. Suomelle olisi viestitetty, että kyseinen ISSF:n toimihenkilö on paikalla kisaorganisaatiossa ja varmistaa ettei tuollaista enää tapahdu.

Mikäli Leppa.fi:n saama tieto pitää paikkansa, A) hakee ISSF aikalisää tehdäkseen tarkennuksen sääntöihin, koskee hihnaa ja sen käyttöä, tai B) ISSF viestittää Euroopanmestarruskilpailuiden juryn menetelleen sääntöjen hengen vastaisesti ja ylittäneen valttuutensa, sulkemalla Aleksin pois pääkilpailusta. Jälkimmäinen sopisi hyvin pirtaan, sillä samalla hihnalla on voitu ampua kuuden vuoden ajan ilma, että siihen olisi puututtu.

-Toivottavasti tämä myös tarkottaisi sitä, että jyryn eettisten sääntöjen vastaisesti ja amatöörimäisesti toimineen juryn jäsenten käyttö kansainvälisissä kisoissa loppuisi, toivoo Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *