Ilta-Sanomat tutkii SAL:n rahankäyttöä ja urheilijoiden tukien pieniä määriä

Ilta-Sanomat tutkii SAL:n rahankäyttöä ja urheilijoiden tukien pieniä määriä

Iltasanomien urheilutoimittaja Juha Kanerva tutkii SAL:n rahankäyttöä. Kanerva on ollut yhteydessä urheilijoihin ja kysynyt heiltä niistä tuista, millä SAL tukee huippu-urheilua. Kanerva on ollut yhteydessä myös SAL toiminnanjohtaja Anne Laurilaan.

– Kanerva soitti minulle myös. Hän tiedusteli useampaakin asiaa, mutta rahoitus ja varsinkin sen puute kiinnosti kuten myös kuuluisa kisojen omavastuu, jolla urheilijat rahoittavat SAL:n kassaa. Myös se keissi, 1,5 vuoden takaa, jossa SAL yritti rahastaa Laurin osallistumisella EM-kisoihin, nousi esiin. Mielenkiintoinen artikkeli siitä on varmaan tulossa, varsin innolla odotan sitä miten toiminnanjohtaja yrittää pestä mustaa valkoiseksi, kertoo Marko.

Leppa.fi uutinen 21.4.2021

Juha Kanerva, Iltasanomat. Kuva IS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *