Kaikille avoin Leppa.fi leiri käynnissä Kisakalliossa.

Kaikille avoin Leppa.fi leiri käynnissä Kisakalliossa.

Lajiharjoitus käynnissä

Kaikille avoin Leppa.fi ampumaurheilun valmennusleiri ammutaan tänä viikonloppuna Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Monien päällekäisyyksien takia, leirin osallistuja määrä oli pieni, mutta se ei ilmettä haitannut. Leirillä oli mukana kolme ensi kertalaista, mm Poliisien Ampumaseuraa edustava Eszter Juhász.

-Osallistuin viikonloppuna Marko Lepän järjestämälle ampumatreenileirille Kisakalliossa. Olen ampunut vasta vuoden ilmakiväärillä ja uskon, että mitä useammassa paikassa käyn treenaamassa sitä parempi. Oli tosi kivaa ja sain paljon hyödyllisiä vinkkejä, jotta voin kehittyä ampujana paremmaksi. Aion jatkossakin osallistua näille leireille, kertoi Juhász.

Leirillä opeteltiin jokin uusi teema jokaisessa harjoituksessa, jonka jälkeen urheilijat kokeilivat harjoitetta. Leiri päättyy sunnuntaina leirikisaan.

Eszter Juhász

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *