Line Teppdalen Inband Hertarin uudeksi toimitusjohtajaksi

Line Teppdalen Inband Hertarin uudeksi toimitusjohtajaksi

Line Teppdalen

Tamperelainen elektronisten taululaitteiden, luotiloukkujen ja ampumahiihtolaitteiden valmistaja on valinnut uuden toimitusjohtajan. Hän on norjalainen Line Teppdalen Løtenista. Ampumaurheilijat muistavat Teppdalenin entisenä Norjan ampumaurheiluliiton varapuheenjohtajana, joka on toiminut myös liikkuvan maalin tuomarina useissa arvokilpailuissa. Teppdalenin poika Espen Teppdalen Nordsveen on liikkuvan maalin Euroopan mestari ja kaksinkertainen MM pronssimitalisti.

Vahvan liiketoiminnan kehittämistaustan lisäksi Line Teppdalenilla on vuosikymmenten kokemus Norjan ampumaurheiluliitosta, mukaan lukien 2 vuoden kokemus varapuheenjohtajana. Teppdalen aloitti työssään Inband Hertarilla tänään 1.11.2022.

-Inband Hertarin perustivat urheiluammuntaan intohimoiset henkilöt. Etsiessämme uutta toimitusjohtajaa halusimme löytää lajista intohimoisen henkilön, jolla on oikeat taidot ja ajattelutapa johtamaan liiketoimintaamme kasvavana yrityksenä, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja toinen perustaja Saku Lahti ja jatkaa että Linen kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen valinta oli melko selvä.

Toimitusjohtajana ja osakkaana mukana oleva Line Teppdalen sanoo, etttä Inband on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parhaat tuotteet, parhaat ratkaisut parhaaseen hintaan.

-Olen tuntenut Linen jo pitkään. Tiedän, että hänellä sykkii sydän voimakkaasti ampumaurheilulle. Line tuo omalla positiivisuudella uutta valoa ja jo hyvälle yritykselle ja tulee saamaan omien kontaktien avulla laajennettua Inband Hertarin toimintoja, sanoo Marko, joka toimii Inband Hertarin myynti- ja markkinointijohtajana.

Line ja Marko Storhamarin jääkiekko-ottelussa tämän vuoden EM-kisojen yhteydessä Hamarissa.

Inband Hertar Oy on johtava elektronisten ammuntataulujen ja ampumaratavälineiden valmistaja. Inband Hertar perustettiin alun perin nimellä Inband oy vuonna 2016 tavoitteenaan tarjota edullisia ja helppokäyttöisiä elektronisia ammuntatauluja urheiluammuntaharrastajille. Vuonna 2021 yhtiö osti Hertar Oy:n liiketoiminnan, joka on johtava luotiloukkujen ja muiden ampumaratatarvikkeiden valmistaja. Tässä vaiheessa yrityksen nimi muutettiin Inband Hertar Oy:ksi.

Alkuperäinen uutinen :

https://inband.fi/?p=2895

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *