Yläkoululeirillä kymppikisapäiva ja valmentajavierailu

Yläkoululeirillä kymppikisapäiva ja valmentajavierailu

Keskiviikkona joogan ja hyvän valmistaumisen jälkeen ammuttin kahteen kertaan positiivinen kymppikisa sekä sen perään kerran negatiivinen. Harjoituksia oli seuraamassa myös kiväärimaajoukkuevalmentaja Joni Stenström.

-Oli hyvä tekemisen meininki urheilijoilla. Kovasti kaikki teki töitä ja se kyllä lämmittää nähdä, että tehdään töitä ja periksi ei anneta vaikka alkaa väsyttää, sanoi Joni.

Kiväärin molemmat positiiviset kymppikisat voitti Helmi Pietinalho ja pistooli voitot menivät Minka-Maria Puumalalle sekä Marten Kivisalulle, joka voitti myös negatiivisen kymppikisan. Kiväärin negatiivisen voitti Tuulevi Suomus, joka toimii apuohjaajana leirillä.

Kymppikisojen ja luonaan jälkeen alkoi opiskelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *