Leif Steinar Rolland jättää kiväärin päävalmentajan tehtävän

Leif Steinar Rolland jättää kiväärin päävalmentajan tehtävän

Käytännössä vuoden Suomen maajoukkueen päävalmentajana toiminut Leif Steinar Rolland jättää tehtävänsä vuoden vaihteessa. Kiväärin maajoukkuetoimintaa tulee johtamaan nykyinen pistoollin päävalmentaja John Leighton Dyson, joka alkaa johtamaan molempia ryhmiä. Joni Stenström toimii kiväärin kakkosvalmentajana vastaten kotimaassa tapahtuvasta valmennustoiminnasta kiväärin osalta.

Leif ohjeistamassa urheilijoita Turussa vuosi sitten.

-Leif toi ammattimaista toimintaa tullessaan. Harjoitukset, joissa olin paikalla oli hyvin suunniteltuja ja hän pystyi kehittämään myös huippu-urheilijoita. Näin, että Suomen kiväärijoukkue kehittyi hyvin Leifin aikana, toki kyseessä ei ole yhden miehen show. Toivon Leifille kaikkea hyvää jatkoon, sanoo Marko ja jatkaa, että Leif piti hyvin yhteyttä henkilökohtaisiin valmentajajiin ja jakoi hyvin tietoa.

-Valmennus kehittyi selvästi tälle vuodelle. Uudet valmentajat toivat uusia ideoita, jotka olivat hyviä ja näki että koko maajoukkue kehittyi sekä ryhmähenki kasvoi, sanoi Aleksi.

Leif Steinar Rolland ja Marko Puolassa syyskuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *