HAS 100v juhlakilpailu ja Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisakutsu julkaistu

HAS 100v juhlakilpailu ja Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisakutsu julkaistu

Haminan Ampumaseura täyttää 100 vuotta 2023 ja juhlistaa satavuotista taivaltaan järjestämällä 10m ilmapistoolin ja -kiväärin EM-näyttökilpailut Kisakallion Urheiluopistolla. (Kaarina Karin tie 4, 08360 LOHJA).

Varsinainen juhlakilpailu on perjantina 20.1.2023, jolloin lajit huipentuvat finaaleihin. Lauantina ammutaan sitten vielä toiset näytöt.

Lauantiana alkaa myös Grand Prix of Leppa.fi PART VIII, jossa jälleen rahapalkinnot sekä arvontapalkintoina Lapuan 5000kpl testattuja .22 Midas + patruunoita kuten myös Inband Air elektroninen taululaite, jotka arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

EM-näyttökisat

Ammutaan 10m ilmakiväärissä ja -pistoolissa sarjoissa M, N, M20 ja N20 finaaleineen perjantaina 20.1.2023. Finaalit ammutaan kansainvälisten sääntöjen mukaisesti ja ne järjestetään, jos sarjassa on vähintään 4 osallistujaa. Lauantaina 21.1.2023 uudet EM-näytöt samoissa sarjoissa ilman finaaleita.

Näiden maksut (molemmat EM-näytöt =50€, Yksi näyttö = 30€) peritään kisapaikalla käteismaksu. Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisatapahtumaan osallistuvalta näytöt kuuluvat paketti 1:n hintaan. Ilmoittautuminen alkaa 28.11.2022 klo 12.00 alkaen samassa yhteydessä GP ilmoittautumisten kanssa. Mikäli urheilija osallistuu näyttöjen lisäksi GP kisaan, löytyy ilmottautumislinkki sivuilta www.kisakallio.fi. Jos osallistuu vain yhteen tai molempiin näyttöihin, lähetetään seuraavat tiedot sähköpostilla leppamarko1@gmail.com

Urheilijan nimi

Urheilijan seura

kilpailupäivä/-t

sportti ID numero

laji ja sarja

puhelinnumero

Eräluettelo julkaistaan kisasivuilla: https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/ viimeistään viikolla 2.

Grand Prix of Leppa.fi PART VIII

GP kisaan ilmoittautuminen alkaa 28.11.2022 klo 12.00 alkaen. Erillistä ilmottautumista näyttöihin ei tarvita, vaan GP ilmottautuminen sisältää myös näyttökisat. Linkki näyttöön tulee www.kisakallio.fi sivuille. GP kisaan otetaan maksimissaan yhteensä 80 urheilijaa. Valmentajien, huoltajien tai muiden tapahtumaan osallistuvien määrää ei ole rajoitettu, mutta jokainen muu osallistuja nostaa tapahtuman yhteismäärään, mikä vaikuttaa urheilijoiden saamiin palkintorahoihin.

Kisasivuilla https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/ on seuranta tapahtumaan ilmoittautuneista sekä GP-kisan erityssäännöistä ja komennoista.

Kisakutsu:

                                                                                               

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *