Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Laaja kiinnostus ulkomailla

Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Laaja kiinnostus ulkomailla

Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisasta näyttää ennäkkokyselyiden perustella tulevat kaikkien kansainvälisin tapahtuma GP:n historiassa.

-Ennakkokyseleyiden perusteella kisoihin on tällähetkellä ilmoittautumassa ulkomaalaisia osallistujia Portugalista, Virosta, Latviasta, Norjasta ja Intiasta. Näiden osallistujien määrä, jotka ovat joko pyytäneet tarkempia ohjeita puhelimitse tai sähköpostilla on noin 15. Intiasta olisi tulossa yhdestä seurasta 6 osallistuja. On todella hienoa, että meidän kisat herättävät ulkomailla näinkin voimakasta kiinnostusta. Tämä tarkoittaa sitä, että kahdeksannesta GeePeestä tulee laajin ja se silloin tarjoaa parasta mahdollista kansainvälisyyttä ja haasteita suomalaisurheilijoille sekä tietenkin suuremman palkintopotin, sanoo kisan vetäjä Marko.

Ilmoittautuminen alkaa viikon kuluttua, 28.11.2022 klo 12.00 alkaen. Ilmottautumislinkki tulee sivuillle www.kisakallio.fi.

Eräluettelo julkaistaan kisasivuilla: https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/ viimeistään viikolla 2.

GP kisaan otetaan maksimissaan yhteensä 80 urheilijaa. Valmentajien, huoltajien tai muiden tapahtumaan osallistuvien määrää ei ole rajoitettu, mutta jokainen muu osallistuja nostaa tapahtuman yhteismäärään, mikä vaikuttaa urheilijoiden saamiin palkintorahoihin.

Kisasivuilla https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/ on seuranta tapahtumaan ilmoittautuneista sekä GP-kisan erityssäännöistä ja komennoista.

Kisakutsu:

Grand-Prix-of-Leppa.fi-PART-VIIILataa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *