Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Ilmoittautumislinkki aukeaa maanantaina klo 12.00

Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Ilmoittautumislinkki aukeaa maanantaina klo 12.00

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-53.png


Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisojen ilmoittautumislinkki aukeaa Kisakallion Urheiluopiston sivuillla tänään klo 12.00. Kisojen ilmoittautuneiden nimiä alkaa tupsahdella iltapäivällä kisasivuille.

Tässä linkki ilmoittautumiseen:

https://store.kisakallio.willba.app/en/event/international-grand-prix-of-leppa.fi

-Ennakkokyseleyiden perusteella kisoihin on tällähetkellä ilmoittautumassa ulkomaalaisia osallistujia Portugalista, Virosta, Latviasta, Norjasta ja Intiasta. Näiden osallistujien määrä, jotka ovat joko pyytäneet tarkempia ohjeita puhelimitse tai sähköpostilla on noin 15. Intiasta olisi tulossa yhdestä seurasta 6 osallistuja. On todella hienoa, että meidän kisat herättävät ulkomailla näinkin voimakasta kiinnostusta. Tämä tarkoittaa sitä, että kahdeksannesta GeePeestä tulee laajin ja se silloin tarjoaa parasta mahdollista kansainvälisyyttä ja haasteita suomalaisurheilijoille sekä tietenkin suuremman palkintopotin, sanoo kisan vetäjä Marko.

Eräluettelo julkaistaan kisasivuilla: https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/ viimeistään viikolla 2.

GP kisaan otetaan maksimissaan yhteensä 80 urheilijaa. Valmentajien, huoltajien tai muiden tapahtumaan osallistuvien määrää ei ole rajoitettu, mutta jokainen muu osallistuja nostaa tapahtuman yhteismäärään, mikä vaikuttaa urheilijoiden saamiin palkintorahoihin.

Kisasivuilla https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/ on seuranta tapahtumaan ilmoittautuneista sekä GP-kisan erityssäännöistä ja komennoista.

Kisakutsu:

Grand-Prix-of-Leppa.fi-PART-VIIILataa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on LAPUA_logo_preview-1.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-Hertar.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kklogouudet-05.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Leppa.fi-logo-4t.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *