Jyväskylä palkitsi 269 urheilijaa. Mukana 9 ampujaa

Jyväskylä palkitsi 269 urheilijaa. Mukana 9 ampujaa

Jyväskylän kaupunki palkitsi marraskuussa järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa menestyneistä jyväskyläläisistä tai jyväskyläläisiin urheiluseuroihin kuuluvista yksilö- ja joukkueurheilijoista. Kaupunki palkitsi Suomen mestaruuden saavuttaneet sekä PM-, EM- tai MM-mitalin saaneet urheilijat. Syksyn palkitsemistilaisuudessa palkittiin 1.5.-30.9.2022 välillä menestyneitä urheilijoita. Jyväskylän kaupunki järjestää palkittaville urheilijoille kaksi kaupunginjohtajan isännöimää palkitsemistilaisuutta, ja seuraavan kerran urheilijoita palkitaan keväällä 2023.

Palkittavia urheilijoita oli nyt järjestetyssä tilaisuudessa yhteensä 269.

Palkitut ampumaurheilijat:

Karmala, Esko
Kemppainen, Kasper
Laine, Pertti
Lehtinen, Jari
Marjanen, Risto
Marjoniemi, Esa
Salila, Jukka
Sorri, Tarja
Öhman, Juhani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *