Vesa Nissistä ei valittu ISSF hallitukseen. Pekka Kuusisto RT:n PJ:ksi

Vesa Nissistä ei valittu ISSF hallitukseen. Pekka Kuusisto RT:n PJ:ksi

Vuorossa tänään Kairossa oli myös ISSF:n hallituksen ja komiteoiden puheenjohtajien valinnat. ISSF varapresidenteiksi valittiin vanhana Kiinan Yifu Wang ja entinen urheilijakomiten puheenjohtaja USA:n Kimberly Rhode, Tanskan Ampumaurheiluliiton puheenjohtaja John Hansen ja Catherine Fettell Australiasta.

Hallitukseen nousivat urheilukomitean jäsen Elena Allen (GBR), Turkin Melis Giraud, Japanin Kiichiro Matsumaru, Perun Francisco Boza ja uudelleen valittiin Korean Dalgon Lee. Suomen ehdokkaana oli SAL:n puheenjohtaja Vesa Nissinen. Nissisen halu nousta hallitukseen aiheutti sen, ettei SAL tukenut hallituksessa pitkään vaikuttanutta Pekka Kuusistoa. Kuusisto sai johdattavaksen liikkuvan maalin komitean.

Komiteoiden puheenjohtiksi valittiin:

Tekninen komitea: Jörg Brokamp GER

Statutes And Eligibility Committee: Biserka Vrbek CRO

Kiväärikomitea: David Goodfellow GBR

Pistoolikomitea: Gerardo Trotta Arnone VEN

Haulikko: Mohamed WAHDAN EGY

Liikkiva maali: Pekka Kuusisto FIN

Tuomarikomitea: Ghislaine Briez FRA

Valmentajakomitea: Csaba Györik HUN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *