ESS: Asikkalan Lauri Syrjä miesten EM-näytön kakkonen

ESS: Asikkalan Lauri Syrjä miesten EM-näytön kakkonen

Asikkalan Lauri Syrjä miesten EM-näytön kakkonen

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä aloitti kisakauden vahvasti. JUHA PEURALA

ESS

Tänään 19:41

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä aloitti kisakautensa ampumalla Turussa Kupittaan kisoissa 10 metrin ilmakiväärin miesten sarjassa hopealle. Padasjokelainen kivääriampuja taipui kultaottelussa valmennustiimikaveri Aleksi Lepälle 16–12. Pronssia nappasi Haminan Juha Rutonen.

Peruskisassa omalle tasolleen ampunut Syrjä oli kolmas ampumalla 621,1. Syrjä kilpailee sunnuntaina nuorten sarjassa.

– Tänään oli hyvä päivä. Peruskisan tulos oli omaa hyvää tasoa. Vähän pohdin omaa suorituskykyä ennen kilpailua, kun vasta nyt kauden ensimmäinen kisa, mutta näyttää se kohdallaan olevan. Tekeminen oli hyvää ja tasaista. Finaali oli tosi hyvää, koko ajan tuli hyvää kymppiä ja hieno oli päästä kultaotteluun Aleksia vastaan. Lähelle päästiin voittoa, mutta jätin sen seuraaviin karkeloihin, kertoi nuori yllättäjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *