Kupitaan Kisat, Turku. 10m kivääri M sarja finaali ja kultaottelu. Leppa.fi tiimille kaksoisvoitto

Kupittaam Kisojen 10m kiväärin mitalistit: Lauri (vas), Aleksi ja Juha

Leppa.fi tiimin urheilijat Aleksi ja Lauri kilvoittelivat paremmuudestaan kultaottelussa, joka päättyi Aleksin hyväksi 16 – 12. Neljästi urheilijat ampuivat saman tuloksen kultaottelussa.

-Peruskilpailun eka puolikas oli tänään vaikea. En saanut rentoutta ja sen myötä ei ollut rohkeutta tehdä puhdasta laukausta. Toinen puolikas alkoi kulkemaan. Tuntui jo vähän paremmalta ja laukaukset olivat parempia. Olen tyytyväinen tulokseen, sillä oli vaikeaa, sanoi Aleksi ja jatkoi, että finaali oli ihan hyvää ampumista. Kultamitali matsissa oli vaikeuksia osua ihan keskelle. Tuli kymppejä, mutta olisi tarvinnut enemmän vielä hyviä kymppejä.

-Tänään oli hyvä päivä. Peruskisan tulos oli omaa hyvää tasoa, vähän pohdin omaa suorituskykyä ennen kilpailua kun vasta nyt kauden ensimmäinen kisa, mutta näyttää se kohdallaan olevan. Tekeminen oli hyvää ja tasaista. Finaali oli tosi hyvää, kokoajan tuli hyvää kymppiä ja hieno oli päästä kultaotteluun Aleksia vastaan. Lähelle pääsin voittoa, mutta jätin sen seuraaviin karkeloihin, summasi Lauri tekemisiään.