Kupitaan Kisat, Turku. 10m kivääri M 20 sarja peruskilpailu. Aleksi Kasi voittoon, Laurin kisa päättyi aserikkoon

Kupitaan Kisat, Turku. 10m kivääri M 20 sarja peruskilpailu. Aleksi Kasi voittoon, Laurin kisa päättyi aserikkoon

Pojat M20 sarja kisassa

-Tänään oli aika epäonninen päivä. Aloitin kisan ihan normaalisti ja fiilis oli hyvä. Koelaukauksissa osui kohdalleen ja hyvä oli lähteä kisaan. Aloitin kisan 8.6 osumalla alhaalla, seuraava 9.1 alhaalla. Ihmettelin osumia ja tarkistin kaikki kiinnitykset aseessa, jatkoin ja osittain osui ja välillä osumat putosivat. Maajoukkuevalmentaja Joni tuli katsomaan ammuntaa ja kuuli että nyt ei ase toimi oikein. Otettiin ase Markon testipenkkiin ja lähdöt olivat 30m/s pienemmät mitä kuuluisi olla. Vaihdettiin samantien regulaattori, jolla vika tuntui korjaantuvan. Tuuria oli myös mukana, että se tapahtui täällä eikä ulkomailla, ja tuuria oli myös että varaosa oli Långströmin Sebastianilla mukana ja Marko sai heti mitattua lähtönopeudet, jolla sai tietää että vika oli aseessa eikä miehessä, kertoi Lauri.

10m kivääri M 20 sarja peruskilpailu

  1. Kasi Aleksi IMAS 623.1
  2. Kenola Santeri KaA 613.9
  3. Antila Niko HSA 612.7
  4. Koota Luukas ESF 610.3
  5. Jauhiainen Vertti ESA 605.5
  6. Elonen Niko KaA 601.8

Syrjä Lauri AsAs DNF

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *