Tokion olympiavoittaja ampuu HAS 100v juhlakisan.

Tokion olympiavoittaja ampuu HAS 100v juhlakisan.

Tokion olympialaisten kaksinkertainen mitalisti Sveitsin Nina Christen saapuu Suomeen ampumaan. Tokiossa kultaa 50m:n 3×20 laukauksen kisassa ja pronssia 10m ilmakiväärillä voittanut sveistsiläinen osallistuu Haminan Ampumaseuran 100-vuotis juhlakilpailuun Kisakallion Urheiluopistolla 20.1.2022.

Nina Christen

-Christen olisi halunnut jäädä koko viikonlopuksi ja ampua myös Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisan, mutta heillä on vielä viikonlopppuna Sveitsissä näyttökisat Tallinnan EM-kisoihin, joten hän joutuu lähtemään perjantain kisan jälkeen, kertoo Marko ja jatkaa, että Christen on todella huippuampuja, ja uskoo, että tulemme näkemään hänet myös seuraavissa olympialaisissa, vaikka hänellä ei sinne vielä paikkaa olekaan.

Christen on Suomessa myös alkuviikon, jolloin hän osallistuu maajoukkueleirille sekä käy sovittamassa itselleen uuden Kurt Thune ampumapuvun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *