Uudet H&N -kilpaluodit ovat saapuneet

Uudet H&N -kilpaluodit ovat saapuneet

Finale match Heavy 4.49

Leppa.fi sai pikatilauksena esitestattuja luoteja H&N:n tehtaalta Saksasta. -Hyvänä yhteistyökumppanina pääsimme ohentamaan useamman erän niitä luoteja, joita H&N oli valmistanut nimikkokisaansa, H&N Cupia varten. Tänä vuonna on ollut haasteita saada luoteja Suomeen, mutta nyt saimme hyvän erän onneksi, sillä kisaluodit alkoivat olla todella vähissa. Saksasta tuli kahta kokoa, eli suosituimmat ja eniten käytössä olevat, eli Finale Match Heavy 4.49 sekä Finale Match Light 4.50, kertoo Marko.

Itsetestauspaketit saadaan vielä Matkahuoltoon, niin, että asiakkaat pääsevät jouluna testaamaan. Haminan testiasema on nyt lomalla, mutta palaa käyttöön 27.12., jolloin asiakkaille voidaan testata täällä, jos uusia kisaluoteja tarvitaan tammikuun vilkkaasen kilpailutoimintaan.

Seuraava isompi testaustapahtuma on Elva Open kisojen yhteydessä Viron Elvassa 13.-15.1. 2023.

Itsetestaus ja lisätietoa:

Finale Match Light 4,50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *