Laurille merkittävä stipendi

Laurille merkittävä stipendi

Kuvassa oikealta Jyrki Artjoki Padasjoen säästöpankkisäätiön hallituksen puheenjohtaja, Valtteri Simola, säätiön asiamies ja Lauri.

Lauri on saanut merkittävn stipendin Padasjoen Säästöpankkisäätiöltä. Säätiön tarkoituksena on säästäväisyyden, taloudellisen kasvatuksen ja koulutuksen edistäminen Päijät-Hämeen alueella sekä alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä säästöpankkitoiminnan perinteen vaaliminen ja tallentaminen.

Padasjoen Säästöpankkisäätiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007, on Helmi Säästöpankki Oy:n omistaja. Vuonna 1902 perustettu Padasjoen Säästöpankki on luonut perustan Helmi Säästöpankille.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan antamalla avustuksia ja apurahoja sekä tukemalla taloudellisesti tutkimustyötä ja koulutusta. Säästöpankkitoiminnan perinteen vaalimiseksi säätiö kerää ja tallettaa toimialueensa säästöpankkiperinnettä.

Stipendin luovuttivat Jyrki Artjoki, Padasjoen säästöpankkisäätiön hallituksen puheenjohtaja ja säätiön asiamies Valtteri Simola.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *