Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.1.2023

Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.1.2023

Haminan Ampumaseura järjestää 10m kiväärin ja pistoolin EM-näyttökilpailut Kisakallion Urheiluopistolla. Ensin perjantina 20.1.2023 ammutaan Haminan Ampumaseuran 100v juhlakilpailu 10m ilmakiväärissä ja -pistoolissa sarjoissa M, N, M20 ja N20 finaaleineen. Finaalit ammutaan kansainvälisten sääntöjen mukaisesti ja ne järjestetään, jos sarjassa on vähintään 4 osallistujaa. Lauantaina 21.1.2023 uudet EM-näytöt samoissa sarjoissa ilman finaaleita, jonka jälkeen alkaa sunnuntaihin kestävä Grand Prix of Leppa.fi PART VIII.

Näihin kilpailuihin ilmoittutuminen päättyy sunnuntaina 15.1.2023 klo 23.00.

-Olen todella harmissani vähäisen osallistujamäärän takia. Kyllä kunnon finaalissa kuuluisi olla kaikki kahdeksan urheilijaa, jotta fiilis olis oikeanlainen. Aika hiljaista on ollut monessa kisassa, eikä tämä oikein hyvältä näytä lajin kannalta. Tällainen osallistujien puute tulee heijastumaan tulevaisuudessa niin, ettei yksinkertaisesti kisajärjestäjiä enää ole. No, aikansa kutakin, toteaa kilpailunjohtajan toimiva Marko ja sanoo, että nämä kisat viedään läpi suunnitelman mukaan.

Lisää kisasta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *