Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Paras GP

Grand Prix of Leppa.fi PART VIII. Paras GP

Juuri päättynyt Grand Prix of Leppa.fi PART VIII on ollut kautta-aikojen paras. Monta hyvää GeePeetä on ammuttu, mutta tämänkertainen oli selvästi ykkönen. Näin kiistatta osoittavat palautteet, joita urheilijoilta on tullut tähän mennessä.

Sunnuntain semifinaali. Kuva Risto Aarrekivi

-En ole yllättynyt. Jos ei maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa saa järjestettyä huipputapahtumaa, niin kenen kanssa sitten? Haluan kiittää meidän ryhmää, jolla temput tehtiin. Huippuammattilaisia. Hommat toimi kuin junan vessa. Aikataulutus piti ja lähetykset saatiin suunnitellusti verkkoon. Rata oli rakennettu jälleen sellaiseksi, että kelpasi tuoda vieraat sinne, kertoo Marko ja jatkaa, että onnistuneiden kisojen merkki oli myös se, että kisoissa ammuttiin SE ja muutama PB. Myös tulosten taso oli hyvää luokkaa.

Katkelma asiakkaspalautteesta

Ainoa pettymys oli laimea osallistujamäärä, johon vaikuttivat mm kahden suositun tapahtuman läheisyys. Toivon kuitenkin, että Youtube lähetykset antoivat poisjääneille kuvan, että olisi kuitenkin kannattanut tulla mukaan. Toivoisin myös, että moni kisajärjestäjä ja kisojen myöntäjä, katsoisi jälkilähetyksiä, sillä ampumaurheilu tarvitsee huippuolosuhteet, jotta lajin arvoistus myös nousisi.

-En tiedä, tuleeko yhdeksättä. Siihen vaikuttaa moni asia. Haluan kuitenkin kiittää kaikkia niitä urheilijoita ja taustahenkilöitä, jotka oli mukana tapatumassa, jatkaa Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *