ISSF WC Jakarta Indonesia. Ensimmäisen kisapäivän aamuna. Maita 12 enemmän

ISSF WC Jakarta Indonesia. Ensimmäisen kisapäivän aamuna. Maita 12 enemmän

Yöllä ukkosti rajusti ja Jakarta heräsi voimakkaaseen, mutta lämpimään sateeseen. Teknisessä kokouksessa tuli esiin muutaman asia, jotka vaikuttavat tapahtumiin. Ensinnäkin järjestäjä ilmoitti, ettei heillä ole ollut aikaa varautua uusiin sääntöihin, vaan kisoissa noudatetaan vuoden 2022 sääntöjä. Lisäksi kisoissa ammutaan 50m kiväärin makuu, joka ei enää kuulu maailmancupin ohjelmistoon, mutta järjestäjä voi halutetssa ammuttaa sen. Tähän kisaan ei ole voinut ennakolta ilmoittutua, mutta se on mahdollista tehdä täällä. Aleksi osallistuu myös makuuseen.

Ennakkoon oli tiedossa, että kisoihin osallituu 132 urheilijaa 20 maasta, mutta paikalla onkin 462 urheilijaa 32 maasta.

Ainoa toive, jonka valmentajat esittivät järjestäjälle oli pyyntö saada vessoihin WC-paperia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *