EM2023 Tallinna. Leppä tarkastuskäynnillä Virossa

EM2023 Tallinna. Leppä tarkastuskäynnillä Virossa

Toisena kilpailunjohtajan toimiva Marko kävi keskiviikkona ja torstaina kilpailuiden kuljetuspäälikön Juha Jaakkolan kanssa Tallinnassa. Suomalaiset neuvottelivat isäntien ja puhelimen välityksellä kisojen teknisen delegaatin, ranskalaisen Ghislaine Briezin kanssa kisajärjestelyistä.

-Kilpailut ovat hyvin aikataulussaan ja suunnitelmat ovat selvät. Kilpailut tullaan järjestämään julkaistujen aikataulujen pohjalta, joihin saattaa osallistujamäärästä johtuen tulla yhtä tai kahta erää koskevia muutoksia teknisessä kokouksessa. Majoitushotellit ovat tasokkaat ja etäisyydet lentokentän, majoituksen ja ratojen välillä ovat erittäin pienet. Missään muussa paikassa kaikki kisahotellit eivät sijaitse 10 minuutin ajomatkan päässä, kertoo Marko ja jatkaa, että suomalaisia kisajärjestelyissa on mukana kaikkiaan 13 henkeä.

Peruskilpailut ammutaan Unibet areenalla (entinen Saku suurhall) ja finaalihalli on n. 1,5 km päässä täältä Ring-keskuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *