Reimari: Aleksi paras Kymenlaaksossa

Reimari: Aleksi paras Kymenlaaksossa

Haminalainen Aleksi Leppä  palkittiin Kymenlaakson Vuoden urheilijana 2022 Kotkassa pidetyssä Kymen-laakson Liikunnan (KymLi) tilaisuudessa. Palkinnonvastaanotti Aleksi isä Marko Leppä, sillä Aleksi on par-haillaan Kairossa ampumassa maailmancupin kilpailuissa.nAleksille tuli myös Vuodenurheiluteko -palkinto hänennvoitettuaan kaksi MM-hopeaa Egyptissä ammutuissa kilpailuissa.

Myös Vuoden nuori urheilija -pysti tuli Haminaan, sillä palkinnon sai JoonaHirvilahti, Vehkalahden Vei-kot. Joona voitti suunnistuksessa H16-sarjassa neljä SM-kultaa: sprintissä, keskimatkalla, erikoispitkällä ja viestissä. Hiihtosuunnistuksessa hän kruunasi kautensa EM- kullalla Suomen viestijoukkueessa. Vuoden joukkueena tilaisuudessa palkittiin Peli-Karhujen naisten koripalloilussa SM-kultaa voittanut joukkue.

Vehkalahden Veikkojen Juha Harju  vastaanotti Haminan Vuoden kuntaliikuttajapalkinnon. Virolahdelta palkinnon sai Joona Värri  ja Miehikkälässä Sasu Kiviharju. Harrastaminen koulupäivässä -palkinnon sai Kaakon Kaksikko. KymLin palkitut 2023 Vuoden urheilija: AleksiLeppä, Haminan Ampumaseura Vuoden valmentaja: Jussi Leppälahti, FC KTP Vuoden nuori urheilija: Joona Hirvilahti, Vehkalahden Veikot Vuoden joukkue: Peli-Karhut, koripallo Vuoden urheiluteko: Aleksi Leppä, kaksi hopea-mitalia Egyptin MM-kisoissa Vuoden seuratoimihenkilö: Ira Pasi, Kouvot ja KPL Vuoden nuorisourheilunvetäjä: Jussi Ilander, PL Vuoden nuorisourheilu-seura: FC KTP juniorit ry. Vuoden vammaisurheilija: Tuuli Harju ja Timo Pyykkönen, Kouvolan Terpsi-kerho (pyörätuolitanssi) Vuoden kuntoliikkuja: Arto Sahamies Vuoden liikuntateko: Kou-volan Squash-seura ja sen Tähtisquash-halli KymLin vuoden liikuttavakumppani: Jukka Lehtoranta, Kymen Sanomat Seura-aktiivi: Satu Päivärinta , Valkealan Kajo Terveysliikuttaja: Sanna Koste, KymSote Elämänura palkinto: Mia Holmberg Lasten liikuttaja: Keskustan päiväkoti Kouvola Harrastaminen koulu-päivässä -palkinto: Kaakon Kaksikon harrastamisen Suomen malli Jokeri-palkinto (palkintoliikuntakulttuuria merkittävästi edistävästä asiasta): Känkkärän kannattajat Liikuttavin työpaikka: Solvay Chemicals Finland Oy Lasten ja nuorten Tähti-seura palkinto: KoskiGolf ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *