Sääntömuutos ennen SM-kisoja

Sääntömuutos ennen SM-kisoja

Suomen Ampumaurheiluliiton kilpailuvaliokunta on hyväskynyt 10m kiväärin mittoja koskevat, aseen mittoihin liittyvät muutokset niin, että näitä ”uusia sääntöjä” tullaan soveltamaan jo Espoon SM-kisoissa.

-Tämä oli tärkeä päätös, sillä nämä”uudet säännöt” ovat olleet voimassa jo esim. tämän vuoden maailmancupeissa ja GP-kisoissa ja jos urheilija on säätänyt aseensa kv sääntöjen mukaiseksi, niin paluu entiseen olisi aiheuttanut huomattavia muutoksia harjoittelussa, kertoo Marko ja esittää kiitokset kilpailuvaliokunnalla urheilijalähtöisestä toiminnasta.

Mikään sääntö ei muutu niin, että ”vanhoilla säännöillä” olevaan aseeseen tarvitsisi tehdä muutoksia. Tämä antaa varsinkin pitkäkaulaisille ja pitkäraajaiseille ampujille paremmin hallittavan ampumasennon.

Muutokset:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *