SM2023 Espoo. IK M sarja. Finaali ja kultaottelu. Aleksi mestariksi, Lauri neljäs

-Vaikee päivä! Oli tosi paljon hyviä hetkiä, mutta myös paljon hetkiä että oli tosi vaikeaa. Ei ollut herkkyys ja rentous ihan parhaimmillaan tänään. Peruskisassa oli kaikki laakit kympissä mutta tosi paljon huonoja kymppejä. Finaali taas lähti tosi hyvin, mutta kaksi viimeistä viiden sarjaa ja kultamitali ottelun alku oli tosi hankalaa. Onneksi sain taas otteen ammunnasta ja loppu meni hyvin, kertoi Aleksi.

Peruskilpailu oli tänään parempaa kuin eilen. Tekniikkaan liittyvät asiat ovat tällä hetkellä varmaan parempaa kuin koskaan, sen näki jo heti tänäänkin kun katsoi ekaa kertaa tähtäinten läpi ennen koelaukauksia, ase ihan paikallaan taulussa ja asento tuntuu hyvältä, lähtökohdat kunnossa. Kokeilla osui tosi hyvin, käytännössä pelkkää 10.5 ja parempaa. Kisastartissa lähdin vetämään rohkealla taktiikalla, kun lähtökohdat vaikuttivat hyviltä. Kuitenkin huomasin, että tein paljon virheitä ajoituksen ja tähtäysaikojen kanssa, koordinaatio silmän ja liipaisinsormen välillä oli heikossa vedossa, kuten eilenkin. Finaali lähti todella hyvin, mutta jännityksen piikkiin meni loppu. Harmittavan lähelle jäi mitali, mutta näin tällä kertaa. Lähden luottavaisin mielen EM-kisoihin, koska nytkin näin, että mahdollisuudet ovat vaikka mihin omalla tekemisellä, kun saa hyvän moodin päälle. Positiivisilla ajatuksilla eteenpäin, kertoi Lauri.