Lukuvuoden viimeinen yläkoululeiri käyntiin. Haku vuodelle 2023-2024 alkaa pian

Lukuvuoden viimeinen yläkoululeiri käyntiin. Haku vuodelle 2023-2024 alkaa pian

SAL:n valtakunnallinen yläkoululeiritys Kisakallion urheiluopistolla alkoi maanantaina. Lukukauden viimeiseen leiritykseen osallistuu 10 nuorta urheilijaa. Leiri käynnistyi ravinto-opin luennolla ja koulutyöllä ja jatkuu lajiharjoituksen osalta illalla, jolloin valmistaudutaan tiistaina ammuttaan leirikilpailuun sekä sitä seuraavaan finaaliin ja kultaotteluun.

-Kilpaileminen on pääteemana viimeisellä leirillä. Normaalisti tämä on ollut hyvä valmistautuminen SM-kisoihin, mutta nyt ne olivat hiukan aiemmin, mutta koitamme kuitenkin parantaa täällä omia kisasuorituksia, kertoo Marko.

Koulutyö käynnissä

Kisakalliossa valmistellaan ja oikoluetaan paraikaa lukuvuoden 2023-2024 yläkoululeirityksen esitettä.

-Kun saamme esitteen valmiiksi, tulee se välittömästi jakoon ja haku alkaa. Tavoitteeme on, että urheilijat saavat tiedon valinnoista ennenkuin kesäloma alkaa, joten koulun vaihtotilanteissa, voivat valitut urheilijat olla jo yhteydessä uuteen oppilaitokseen ja ilmoittaa tästä toiminnasta, jatkaa Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *