Grand Prix of Leppa.fi PART IX ja EM-näyttö ammutaan tammikuussa

Grand Prix of Leppa.fi PART IX ja EM-näyttö ammutaan tammikuussa

SAL:n kilpailuvaliokunta on hyväksynyt kansainvälisen Grand Prix of Leppa.fi PART IX ja EM-näyttökisan ammuttaviksi 19.-21.1.2024. Kisat ammutaan Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla Haminan Ampumaseuran järjestäminä.

-Olemme alkaneet valmistelemaan kansainvälistä kisakutsua ja haemme tapahtumaan lisää yhteystyökumppaneita, jotta saamme vieläkin arvokkaammat palkinnot, sanoo kisan isä Marko.

Grand Prix kisajärjestelyt Kisakallion Susi-centerissä ovat kovaa kansainvälistä luokkaa ja toteutettuna vuoden 2023 sapluunalla eivät poikkea eurooppalaisista huipputapahtumista. Kisoissa ammutaam myös SAL:n viimeiset EM-näyttökilpailut, sillä EM-kisat ammutaan Unkarin Györissä 23.2.-3.3.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *