ISSF WC Lima PERU. Ennakko

ISSF WC Lima PERU. Ennakko

Vuoden neljäs kiväärin ja pistoolin maailmancup ammutaan Perussa, pääkaupunki Liman radoilla Las Palmasissa 11.-22.4.2023.

Presidentti Pedro Castillon erottamisen jälkeen joulukuusta lähtien Perussa on ollut paljon väkivaltaisia mellakoita ja maanteiden sulkemisia, ja osassa maata on edelleen poikkeustila. Joillakin alueilla tähän liittyy öinen ulkonaliikkumiskielto. Viime aikoina tilanne on ollut pahin maan eteläosien vuoristossa, erityisesti Titicaca-järven ympäristössä Punossa ja Juliacassa. Myös muilla alueilla voi syntyä mellakoita ja teitä voidaan sulkea.

Tilanteesta huolimatta kisat aiotaan järjestää, mutta suomalaisurheilijat eivät tapahtumaan osallistu, vaikka täällä jaetaan viimeiset pisteet European Gameseihin. Kisoihin on kutenkin osallistumassa noin 30 maata, joiden edustajat ampuvat yli 500 starttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *