NSF: Julie Paulsen Johannessen on kuollut

NSF: Julie Paulsen Johannessen on kuollut

Julie Paulsen Johannessen. Kuva Norjan Ampumaurheiluliitto

Norjan Ampumaurheiluliitto tiedotti 25.4. 2023 että Norjan maajoukkueampuja, 21- vuotias Julie Paulsen Johannessen on kuollut. Hän on kuulunt Norjan maajoukkueeseen vuodesta 2019 alkaen. Johannessen oli kuudes ilma-aseiden EM-kisoissa Puolassa 2020.

Johannessenista kehittyi korona-aikana kansainvälinen huippuampuja myös 50 metrin kiväärin junioriluokassa. Viime syksynä hän nousi Puolassa palkintokorokkeelle Euroopan mestaruuskilpailuissa 50 metrin kiväärissä ja voitti myös sekajoukkueessa hopeaa. Kairon MM:ssä lokakuussa hän varmisti Norjalle 4. sijan joukkuekilpailuissa sekä 10 metrin ilmakiväärin että 50 metrin kiväärinkisoissa.

Yhdessä Olai Enger Throndsenin kanssa hän on juniorien maailmanennätyksen haltija 50 metrin makuun sekajoukkueessa tuloksella 623,8 ammuttuna Wroclawin EM-karsinnasta 2022.

Huhtikuussa 2023 hän debytoi senioriluokassa Liman maailmancupissa. Täällä hän muodosti Norjan joukkueen yhdessä Jeanette Hegg Duestadin, Jon-Hermann Heggin ja Ole Martin Halvorsenin kanssa. Hän pääsi sinne loistavilla suorituksilla ja tuloksilla yliopistojoukkueeseen Yhdysvalloissa. Hän aloitti opinnot Texasin yliopistossa viime kesänä ja teki valtavan vaikutuksen syksyllä ja talvella huipputuloksilla kilpailuissa monien maailman parhaiden nuorten ampujien kanssa.

”Vain päiviä palattuaan Texasiin MM-kisojen jälkeen hänet löydettiin kuolleena huoneestaan ​​yliopistossa. Se tuntuu uskomattoman surulliselta, satuttaa ja on täysin epätodellista. Haluamme olla perheen rinnalla heidän surussaan ja auttaa varmistamaan, että Julien muistosta pidetään hyvää huolta”, kertoo Norjan Ampumaurheiluliitto.

Hyvä, lämmin ja välittävä tyttö, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet ja unelma tulla parhaaksi ja joka oli kova treenaamaan. Juuri kuolemaansa edeltävinä päivinä Julie suunnitteli kesäharjoitteluaan matkalla kohti uusia tavoitteita WC Limassa saatujen kokemusten jälkeen. Fredrikstadin suuri tähti kuoli sunnuntaina 23. huhtikuuta 2023.

Lämpimimmät ajatuksemme ovat sisko Camillalla, äidillä Linelle, isällä Øyvindillä ja muulle perheellä. Tunnemme myötätuntoa kaikille teille, jotka olette menettäneet läheisen ystävän, rakkaan joukkuetoverinsa, vahvan kilpailijan ja loistavan roolimallin koko Skytter-Norjassa. Julie tulee kaipaamaan niin monet.

Toivotamme rauhaa Julie Paulsen Johannessenin muistolle.

Alkuperäinen uutinen:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *